Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Moho")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2764

  • Page / 111
Export

Selection :

  • and

Fungi in the production of foods and food ingredients = Les moisissures dans la préparation des ingrédients et des produits alimentairesCAMPBELL-PLATT, G; COOK, P. E.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 67, Num 18, pp 117-131, issn 0021-8847, supplArticle

Methodological developments in food mycology = Développements de la méthodologie dans le domaine de la mycologie des produits alimentairesWILLIAMS, A. P.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 67, Num 18, pp 61-67, issn 0021-8847, supplArticle

Antifungal activity of ajoene derived from garlic = Activité antifongique de l'ajoène dérivé de l'ailYOSHIDA, S; KASUGA, S; HAYASHI, N et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1987, Vol 53, Num 3, pp 615-617, issn 0099-2240Article

Quantification of mold in hay by near infrared reflectance spectroscopy = Numération des moisissures dans le fourrage par spectroscopie de réflectance dans le proche infrarougeROBERTS, C. A; MOORE, K. J; GRAFFIS, D. W et al.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 12, pp 2560-2564, issn 0022-0302Article

Filamentous fungi in food and feed = Les moisissures filamenteuses dans les produits alimentaires et les aliments pour animauxSAMSON, R. A.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 67, Num 18, pp 27-35, issn 0021-8847, supplArticle

Exocellular polysaccharide production by isolates of Epicoccum purpurascens = Production de polysaccharides exocellulaires par des isolats d'Epicoccum purpurascensMICHEL, M; SEVIOUR, R. J; PETHICA, L. M et al.Biotechnology letters. 1987, Vol 9, Num 10, pp 741-744, issn 0141-5492Article

Chemical and fungal evaluation of graded sunflowerseed = Analyses chimique et microbiologique des graines de tournesol de différentes catégories de qualitéROBERTSON, J. A; ROBERTS, R. G; MORRISSON, W. H. III et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 2, pp 224-228, issn 0003-021XArticle

Impedimetric detection of yeast and mold = Détection impédimétrique des levures et moisissuresSCHAERTEL, B. J; TSANG, N; FIRSTENBERG-EDEN, R et al.Food microbiology. 1987, Vol 4, Num 2, pp 155-163, issn 0740-0020Article

Production of D-xylanases by thermophilic fungi using different methods of culture = Production de D-xylanases par les moisissures thermophiles en utilisant différentes méthodes de cultureGRAJEK, W.Biotechnology letters. 1987, Vol 9, Num 5, pp 353-356, issn 0141-5492Article

Bread agar, a new solid medium for the cultivation of moulds = Le pain gélosé, un nouveau milieu solide pour la culture des moisissuresREISS, J.Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel. 1987, Vol 11, Num 2, pp 60-62, issn 0366-7154Article

Food mycology. An emerging discipline = La mycologie des produits alimentaires : une discipline en développementPITT, J. I.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 67, Num 18, pp 1-9, issn 0021-8847, supplArticle

Characteristics of raw-starch-digesting glucoamylase from thermophilic Rhizomucor pusillus = Caractéristiques de la glucoamylase digérant l'amidon brut de la souche thermophile de Rhizomucor pusillusKANLAYAKRIT, W; ISHIMATSU, K; NAKAO, M et al.Journal of fermentation technology (Osaka. 1977). 1987, Vol 65, Num 4, pp 379-385, issn 0385-6380Article

Heat resistance of Talaromyces flavus and Neosartorya fischeri isolated from commercial fruit juices = Thermorésistance de Talaromyces flavus et Neosartorya fischeri isolés des jus de fruits commercialisésSCOTT, V. N; BERNARD, D. T.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 1, pp 18-20, issn 0362-028XArticle

Predicting and Preventing Mold Spoilage of Food ProductsDAGNAS, Stéphane; MEMBRE, Jeanne-Marie.Journal of food protection. 2013, Vol 76, Num 3, pp 538-551, issn 0362-028X, 14 p.Article

Metabolism of levoglucosan (1,6-anhydro-β-D-glucopyranose) in microorganismsKITAMURA, Y; ABE, Y; YASUI, T et al.Agricultural and biological chemistry. 1991, Vol 55, Num 2, pp 515-521, issn 0002-1369Article

Cloud destruction in aseptically filled citrus juice = Destruction du trouble dans les jus d'agrumes conditionnés aseptiquementNUSSINOVITCH, A; ROSEN, B.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 2, pp 60-64, issn 0023-6438Article

Immunofluorescence detection of mould - An aid to the Howard mould counting technique = Détection par immunofluorescence des moisissures. Une aide pour la technique d'Howard de numération des moisissuresROBERTSON, A; PATEL, N; SARGEANT, J. G et al.Food microbiology. 1988, Vol 5, Num 1, pp 33-42, issn 0740-0020Article

Ineffectiveness of three added mold species to enhance the rapid aging of beef = Inefficacité de trois souches de moisissures quant à l'amélioration de la rapidité de maturation de la viande de boeufKOTULA, A. W; CAMPANO, S. G; KINSMAN, D. M et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 2, pp 126-129, issn 0362-028XArticle

Detection of molds in nuts and spices : the mold colony count versus the enzyme linked immunosorbent assay (ELISA) = Détection des moisissures dans les fruits à coque et les épices : la numération des colonies et le test ELISANOTERMANS, S; DUFRENNE, J; SOENTORO, P. S et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 6, pp 1831-1843, issn 0022-1147, 4 p.Article

Cellulase production by Talaromyces emersonii CBS 814.70 and a mutant UV7 during growth on cellulose, lactose and glucose containing media = Production de cellulases par Talaromyces emersonii CBS 814.70 et par un mutant UV7 au cours de leur croissance sur un milieu à base de cellulose, de lactose et de glucoseMORRISON, J; MCCARTHY, U; MCHALE, A. P et al.Enzyme and microbial technology. 1987, Vol 9, Num 7, pp 422-425, issn 0141-0229Article

High-performance liquid chromatographic determination of profiles of mycotoxins and other secondary metabolites = Détermination, par chromatographie liquide haute performance, des profils en mycotoxines et autres métabolites secondairesFRISVAD, J. C.Journal of chromatography. 1987, Vol 392, pp 333-347, issn 0021-9673Article

The effect of ammonium ions and pH on the elaboration of the fungal extracellular polysaccharide, pullulan, by Aureobasidium pullulans = Effet des ions ammonium et du pH sur l'élaboration, par Aureobasidium pullulans, du pullulane, polysaccharide extracellulaire fongiqueBULMER, M. A; CATLEY, B. J; KELLY, P. J et al.Applied microbiology and biotechnology. 1987, Vol 25, Num 4, pp 362-365, issn 0175-7598Article

Interactions among fungi causing postharvest decay of pear = Interactions entre les moisissures provoquant des altérations des poires après récolteSUGAR, D; POWERS, K.Plant disease. 1986, Vol 70, Num 12, pp 1132-1134, issn 0191-2917Article

Recherche sur les moisissures toxinogènes des orges de brasserie et des maltsTABBACHE-MAGHRIBI, Sabah.1985, 258 pThesis

Effet antifongique du phosphure d'hydrogène sur diverses moisissures isolées de produits alimentaires = Antifungicidal effect of phosphorus hydride on varied moulds isolated from food productsBAILLY, J. R; LEITAO, J; CABROL-TELLE, A. M et al.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 251-256, issn 0240-8813, h.s. 5Conference Paper

  • Page / 111